Local

El Barça CBS cau a la pròrroga davant el JET Terrassa (61-59)

Malgrat haver dominat els tres primers quarts, les blaugranes van caure en una pròrroga durant la qual les de Terrassa van dominar el rebot

La defensa zonal del JET Terrassa va capgirar un partit que les blaugranes tenien dominat durant els primers tres quarts. Malgrat que van poder empatar el partit, amb un triple, al temps addicional el rebot ofensiu de les del Vallès va resultar clau en el desenllaç.

Inici blaugrana

Els tres primers quarts van ser dominats clarament per les blaugranes. Les visitants eren capaces de superar la pressió de la defensa local i aconseguien anotar en posicions properes al cèrcol. S'arribava al final del primer quart 12-18 i al final del segon, 23-27.

El tercer període va mostrar la millor versió de les del Baix Llobregat: encert en el tir, domini de la pintura i defensa correcta. Tot això va fer que s'obtingués la màxima diferència per part visitant, 33-43.

Mal darrer quart

Tot el que es va aconseguir es va perdre a l'últim quart. Les locals, gràcies a la seva tancada defensa zonal, acompanyada pel desencert de les del Baix Llobregat, van aconseguir reduir distàncies.

En aquell moment, amb gairebé tot ja perdut, les blaugranes van prémer en defensa i, gràcies a un triple, van forçar la pròrroga. El temps extra va ser igualat, però la clau perquè el partit es decantés per les de Terrassa va ser el domini que van exercir sobre el rebot. Aquest els donava segones i terceres opcions, i així es va arribar al resultat final de 61-59 a favor de la Jet Terrassa B.