Xavi Pascual: “El fet de no perdre pilotes en el segon temps ens ha ajudat a aconseguir una petita escletxa”

Xavi Pascual: “El fet de no perdre pilotes en el segon temps ens ha ajudat a aconseguir una petita escletxa”

El tècnic del Barça Regal diu que vol “oblidar l’últim minut i mig perquè ha estat realment dolent” “Penso que teníem una nit difícil perquè després de guanyar la Copa a l’equip li ha costat concentrar-se”, reconeix Pascual

Xavi Pascual, tècnic del Barça Regal, ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra el Maccabi Electra que, el fet de no perdre pilotes en el segon temps “ens ha ajudat a aconseguir una petita escletxa en el marcador”. Tot i el triomf, l’últim minut i mig no ha agradat gens al tècnic de Gavà. “Els he dit als meus jugadors que vull oblidar aquest darrer minut perquè ha estat realment dolent”, ha dit Pascual.

Un dels aspectes que més preocupava al tècnic del Barça Regal era com afrontaria l’equip aquest matx després de ser campió de Copa a Vitòria. “Penso que teníem una nit difícil perquè després de guanyar la Copa del Rei a l’equip li ha costat concentrar-se per aquest partit. En aquest esport si no estàs intens no pots guanyar”.

Pascual també ha volgut destacar l’aportació de diversos jugadors. “Jasikevicius, Navarro, Mickeal i Sada han estat molt bé i han fet bona feina”, ha dit Pascual, que ha afegit que “tinc la fortuna d’entrenar un gran equip en el qual puc utilitzar uns jugadors o altres segons el partit i les seves característiques”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut