Carmona explica que cal “donar valor a on som havent passat tot el que hem passat” amb referència a lesions

Carmona explica que cal “donar valor a on som havent passat tot el que hem passat” amb referència a lesions

El tècnic blaugrana encara no ha pogut disposar de tota la plantilla completa en cap partit Aquest divendres encara no podrà comptar amb Igor, però recupera Fernandao Fins demà al matí no sabrà si podrà comptar amb Jesús Aicardo, que ha tornat tocat

Marc Carmona afronta una jornada més, la que es disputa just abans de la Copa d’Espanya, amb baixes. A la d’Igor, ja confirmada, se li podria afegir la de Jesús Aicardo, que ha tornat tocat de l’estada amb la selecció espanyola i que fins demà al matí, que farà la darrera prova, no sabrà si podrà formar part de la llista de convocats contra l’Azkar Lugo.

Malgrat tot, l’entrenador barcelonista afirma que “cal valorar a on és l’equip havent passat tot el que hem passat”, fent clara referència a la plaga de lesions que no ha deixat mai d’anar de la mà del Barça Alusport aquesta temporada. I és que és ben cert que després d’un Mundial, en què 10 jugadors de l’equip hi van estar representats, i de les múltiples lesions, l’equip segueix líder de l’LNFS amb un punt d’avantatge sobre El Pozo i tres sobre l’Inter Movistar.

L’entrenador dóna molt valor a “l’esforç immens que han fet els jugadors per arribar on han arribat després de tot”.

Objectiu: recuperar sensacions

És un partit important per a nosaltres. Primer, per mantenir el primer lloc a la classificació i, en segon lloc, perquè després del partit de Saragossa i les darreres sortides, és important acabar abans de la disputa de la Copa amb un bon partit recuperant sensacions i alguns aspectes del joc que sempre ens han caracteritzat i que hem perdut en les darreres setmanes”.

“Ha estat novament una setmana complicada per a nosaltres. Fins demà no estem tots junts –falta Saad- i, per tant, només hem pogut parlar amb mitja plantilla. Tots som conscients de quines són les coses en què hem fallat en aquest partits que hem jugat fora de casa. No és normal encaixar tants gols, alguns d’aquests massa fàcils... I hem tractat parlar de tot plegat per corregir-ho de cara a demà i, sobretot, de cara a la propera setmana”.

L’estat de la infermeria

“Igor segueix de baixa. Fernandao, en principi comptem amb ell per demà. Pel que fa als internacionals, els que han arribat ho han fet molt cansats, amb Aicardo força tocat del turmell, en Lozano força bé del seu problema que arrossegava al gluti i Cristian amb una bursitis al colze, que espero que no ens impedeixi comptar amb ell per demà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut