FC Barcelona Intersport: a dos punts dels liderat definitiu a la Champions

FC Barcelona Intersport: a dos punts dels liderat definitiu a la Champions

Un triomf del Barça Intersport davant el Croàcia Osiguranje donaria als blaugranes el liderat definitiu del Grup D una jornada abans de la fi de la primera fase

Dissabte a les 16.15h al Palau Blaugrana el FC Barcelona Intersport juga la Jornada 9 de la VELUX EHF Champions League davant el Croàcia Osiguranje Zagreb. Un triomf blaugrana suposaria, per a Xavi Pascual i els seus homes, la consecució del liderat del Grup D.

A confirmar el liderat

Als blaugranes només els resten dos punts per assolir el liderat definitiu del grup. Si l’aconseguissin disputarien la tornada de vuitens al Palau, s’enfrontarien a un equip classificat en quart lloc dels altres tres grups i tindrien l’hipotètic partit de tornada de quarts al Palau Blaugrana.

Davant el Croàcia Osiguranje els blaugranes tenen la possibilitat d’assolir tot això. Per a aquest partit Xavi Pascual podrà comptar amb els setze jugadors sèniors, amb el retorn de Magnus Jernemyr, per deixar sentenciat el primer lloc amb un triomf davant els croates.

A més a més els blaugranes volen treure’s el mal gust de boca que els va deixar la primera derrota de la temporada el cap de setmana passat a Berlín. Una derrota anecdòtica però que va ser el primer partit sense victòria d’aquesta temporada dels homes de Pascual.

Amb l’aigua al coll

Els croates arriben al Palau Blaugrana esgotant les darreres opcions que tenen per assolir els vuitens de final. Classificats en el sisè lloc del Grup D amb 3 punts, els homes entrenats per Slavko Goluza cerquen un triomf que els permeti seguir en la lluita per la classificació.

Malgrat que els blaugranes es va imposar per 21 a 32 a Zagreb, els homes de Goluza van fer suar de valent els blaugranes durant la primera part. La sort no ha acompanyat els croates durant aquesta primera fase.

Derrotes per un sol gol amb el Kadetten i el Berlín, un empat a la pista del Dinamo de Minsk i derrotes per dos gols davant el Szeged, a casa amb el Berlín i a casa davant el Minsk, demostren el potencial del campió croat i la manca de sort durant aquesta temporada europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut