Pascual, satisfet per com s'ha produït la victòria contra el Fuenlabrada

Pascual, satisfet per com s'ha produït la victòria contra el Fuenlabrada

El tècnic ressalta el moment de la victòria, únicament set dies després de guanyar la Copa i aixecant un marcador molt advers També ha elogiat el Fuenlabrada, “un rival molt encertat en els triples”

Xavi Pascual s’ha mostrat satisfet pel triomf assolit aquest diumenge contra el Fuenlabrada, l’onzè consecutiu de l’equip aquesta temporada. El tècnic ha ressaltat, sobretot, el moment en què s’ha produït el triomf (set dies després de guanyar la Copa i tres després de tombar el Maccabi), amb una remuntada de 16 punts inclosa: “Sabíem que seria difícil. Venim de guanyar la Copa i no és fàcil jugar amb aquest desgast”.

Elogis al rival

El tècnic blaugrana també s’ha referit al Fuenlabrada, un conjunt al qual ha dedicat molts elogis: “Ens ho esperàvem. Un rival com el Fuenlabrada no es pot preparar en un dia. És un equip amb molt bon ú contra ú i amb molt encert en els triples, com ja havia demostrat en els últims partits”.

Per acabar, el tècnic ha destacat els dos partits viscuts aquesta tarda al Palau Blaugrana, resolts ambdós amb una cistella al límit a favor dels equips blaugrana. “El Barça Regal B ha jugat molt bé la darrera jugada”, ha destacat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut