Local

Barça Regal B - Leyma Natura Basquet Corunya: Victòria sobre la botzina! (67-66)

Un triple de Marcus Eriksson a l’últim segon del partit ha permès al Barça Regal B sumar la vuitena victòria a l’Adecco Or davant d’un rival directe Mario Hezonja ha estat el màxim anotador del filial blaugrana, amb 17 punts

Barça Regal B i Leyma Natura Basquet Corunya s’han vist les cares aquest diumenge a la tarda al Palau, en la divuitena jornada de l’Adecco Or. Els blaugranes han superat per la mínima un rival directe a la classificació, un equip que va guanyar amb claredat els cinc primers partits de la temporada -el filial va perdre 93 a 56 a la Corunya- però que després ha encadenat una sèrie de mals resultats que l’han portat fins a la part baixa de la taula.

Reacció local

El duel ha començat amb un primer avantatge visitant (3-7), però els de Borja Comenge, amb Hezonja com a gran referent ofensiu, han reaccionat ràpidament i han capgirat el resultat a l’últim segon del primer quart (16-14). A partir d’aquest moment, els blaugranes han sabut administrar la diferència, controlant el potencial interior dels gallecs gràcies a un bon treball defensiu.

Comenge ha introduït rotacions constants i el Barça Regal B ha arribat al descans per davant en el marcador (31-28). Els joves jugadors locals han signat accions espectaculars, com un magnífic ‘alley opp’ entre Creus i Hezonja.

Final vibrant

Un triple de Josep Pérez ha estat el tret de sortida a la represa. Els blaugranes, sota l’atenta mirada de Xavi Pascual, Navarro, Sada, Jawai i Wallace, entre d’altres, han ampliat el coixí fins als onze punts però no han pogut trencar definitivament el duel. Els d’Antonio Herrera mai han afluixat la corda i s’ha arribat al final del tercer quart amb un ajustat 49 a 44.

El Leyma Natura Basquet Corunya ha apujat una mica més el nivell d’intensitat al darrer període i el Barça Regal B ha patit de valent per anotar. Hernández-Sonseca i Kale han assumit el pes ofensiu dels visitants i el Basquet Corunya ha tornat a agafar la iniciativa (56-57). No obstant això, els blaugranes han estat capaços de fer un últim esforç, i, quan pitjor ho tenien, han acabat sumant un valuós triomf gràcies a un triple de Marcus Eriksson sobre la botzina (67-66).