Els possibles rivals a vuitens de Champions del FC Barcelona Intersport

Els possibles rivals a vuitens de Champions del FC Barcelona Intersport

Assegurada la primera plaça del grup, els blaugranes miren qui pot ser el seu rival a vuitens de finals de la Champions d’handbol

El Barça Intersport ja és primer del Grup D de Champions d’handbol, quan falta una jornada per a la fi de la primera fase. Aquest fet dóna als blaugranes la tornada a casa dels vuitens i jugar contra un dels equips classificats en quart lloc dels altres tres grups. Anem a repassar quins poden ser els rivals blaugrana a vuitens. El rival definitiu sortirà del sorteig que tindrà lloc el dia 26 de febrer a Viena

Dos clàssics al Grup A

Els dos possibles rivals dels blaugranes del Grup A són dos clàssics de l’handbol europeu. El Montpeller i l’Ademar Lleó lluiten per la quarta plaça del grup. Els occitans tenen 6 punts i els de Lleó 5.

Un triomf dels occitans a la pista d’Hamburg donaria el pas a vuitens als homes entrenats per Patrice Canayer. En cas que el Montpeller empatés o perdés, a l’Ademar de Lleó li valdria un triomf o un empat, a casa davant el Partizan, per assolir el quart lloc i esdevenir un dels tres possibles rivals blaugrana.

Tres equips amb opcions al Grup B

El Celje d’Eslovènia, el Savehöf de Suècia i el Constanta de Romania són els tres equips que tenen opcions d’assolir la quarta plaça del Grup B. Dels tres equips, el que millor ho té per ser quart és el Celje, que amb un empat o un triomf a la pista del Savehöf ja tindrien el quart lloc garantit, ja que té sis punts, dos per sobre del Savehöf i el Constanta.

El Savehöf hauria de vèncer per més de 6 gols el Celje per poder assolir el quart lloc, ja que a l’anada va caure a Eslovènia per 31 a 25. El Constanta romanès només te l’opció de guanyar el THW Kiel a la darrera jornada i esperar que el Savehöf guanyi elCelje per resoldre un triple empat per diferència de gols.

Bjerringbro-Silkeborg l’únic quart segur

Els danesos del Bjerringbro-Silkeborg són l’únic equip que té el quart lloc de manera definitiva, una jornada abans de la fi de la primera fase. Els danesos, que van entrar a la VELUX EHF Champions League en substitució de l’AG Copenhaguen, han assolit la quarta plaça del Grup C.

Amb vuit punts, fruit de 4 triomfs davant el Chambéry, dos davant el Sant Petersburg i un davant el Gorenje Velenje, els danesos seran un dels tres possibles rivals dels blaugranes en el sorteig del dia 26 de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut