El golejador Wilde, llest per a la Copa d’Espanya

El golejador Wilde, llest per a la Copa d’Espanya

Davant l’Azkar Lugo, el pivot brasiler va signar un hat-trick Wilde porta 5 gols a l’LNFS

S’ha perdut 11 partits oficials aquesta temporada; s’ha sacrificat per l’equip malgrat estar tocat; ha hagut de veure molts partits des de la llotja o des de casa seva, però el pivot brasiler del FC Barcelona Alusport Wilde Gomes da Silva ja està a punt per a una de les cites més atractives de la temporada, la Copa d’Espanya, la competició que més cops ha guanyat un jugador de l’actual plantilla del Barça (4 títols).

Wilde, doncs, ha tornat en el millor moment de la temporada. Davant l’Azkar Lugo va signar un Hat-Trick i va gaudir de nombroses oportunitats. L’ariet blaugrana va buscar el gol en tot moment, va estar molt mòbil i se’l va veure en fase creixent de la seva recuperació. Malgrat reconèixer després del matx que no estava encara “al cent per cent”, Wilde va explicar que està recuperant sensacions.

El tercer contra l’Azkar, de pivot pur

El tercer gol contra els gallecs de l’Azkar Lugo va ser de pivot pur. Wilde va rebre a l’esquerra de l’atac barcelonista, es va regirar i a la mitja volta va creuar l’esfèric lluny de l’abast del porter visitant, que només va poder veure com la bola entrava enganxada al seu pal esquerre. Un gol, al més pur estil Fernandao, que també va mostrar la seva qualitat en el cinquè gol marcat al minut 30 de partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut