El Barça es guanya a Les Comes poder ser primer i tenir avantatge de camp als quarts de final

El Barça es guanya a Les Comes poder ser primer i tenir avantatge de camp als quarts de final

Als blaugranes els queda un últim partit al Palau davant el Quevert francès L’Igualada, que és a un punt ara, jugarà a la pista del Candelária portuguès El gol de Marc Gual va obrir la llauna de la porteria d’un inspirat Elagi Deitg

El FC Barcelona va fer una passa de gegant a Europa aquest diumenge al pavelló de Les Comes d’Igualada. Els barcelonistes van saber patir i treballar de valent per tirar endavant un partit davant d’un rival que els tenia menjada la moral després de dos enfrontaments amb resultats negatius per als de Cairo (un empat al Palau a la Lliga Europea i una derrota, també al Palau, en partit de l’OK Lliga).

El gol de Marc Gual, al minut 31 del matx, significa molt. D’una banda, perquè deixa els blaugranes líders en solitari del grup A de la Lliga Europea i, de l’altra, perquè els fa dependre de si mateixos quan falta una jornada perquè finalitzi la fase regular de la màxima competició continental. Amb una victòria contra l’equip francès del Quevert, els blaugranes serien primers de grup faci el que faci l’Igualada a la complicada pista del Candelária. Això, o fer el mateix resultat que els igualadins a Les Açores.

El més important, però, en el cas d’acabar primers, és que l’avantatge de camp serà blaugrana en l’enfrontament de quarts de final en què apunten a Liceo o Valdagno com a rivals. Ara mateix, els italians són líders amb 13 punts, però els queda una darrera jornada per disputar.

La defensa, clau en la millora

Després de dues ensopegades consecutives al Palau amb idèntics marcadors (5-6) contra Igualada i Lleida, l’equip va entonar el 'mea culpa' i va fer un pas endavant. Conscients que l’OK Lliga se’ls havia complicat, els jugadors i cos tècnic van decidir canviar de plantejament i anar partit a partit.

Això i el canvi de dinàmica defensiva, amb bones actuacions dels porters Egurrola i, sobretot, Sergi Fernández, han fet que l’equip només hagi encaixat tres gols en tres partits i que, per contra, n’hagi marcat 17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut