Ors blaugrana al Campionat d’Espanya d’atletisme en pista coberta

Ors blaugrana al Campionat d’Espanya d’atletisme en pista coberta

Quatre blaugranes pugen a dalt de tot del podi del campionat estatal individual en pista coberta celebrat a Sabadell

Durant el cap de setmana passat s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Absolut individual en pista coberta a Sabadell, on han participat 43 atletes de la Secció d’Atletisme del FC Barcelona.

12 medalles blaugrana

Els atletes blaugrana han guanyat l’or, majoritàriament en les proves de salts, Carla Franch en perxa amb una marca de 4,05 m, Javier Bermejo en alçada amb 2,20 m, Jackson Quiñónez en 60 m tanques amb un temps de 7.71 i finalment Jean M. Okutu en salt de llargada amb 7,79 m.

Les plates han estat a càrrec dels atletes de l’heptatló Albert Álvarez, que ha obtingut 5.300 punts, i Rubèn Pros en 60 m llisos amb un temps 6.85.

Han obtingut el bronze l’atleta de heptatló Caridad Jerez amb 3.778 punts, Manuel Concepción en perxa amb 5,00 m, Dèbora Calveras en triple salt amb 13,63 m, Eva Martín en 60 m llisos amb 7.66, Pau Fradera en 400 m llisos amb 47.96 i Francisco Roldán en 800 m llisos amb un temps de 1:50.47.

Baixes significatives

Només cal ressenyar, com a notes negatives, la lesió (per contractura forta) d’Àngel David Rodríguez, que fa uns dies va obtenir el record d’Espanya de 60 m llisos, i la retirada de la més que possible medallista en la prova de 3.000 m llisos Teresa Urbina.

Globalment l’actuació dels atletes del Club ha estat bona, com ho demostra la classificació del medaller i per punts de finalistes, on el Barça ha obtingut la segona posició amb un total de 12 medalles i 118 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut