Derrota a casa del vòlei masculí (0-3)

Els blaugranes cauen davant l’Emevé Lugo, un dels equips més potents de la categoria, un dels finalistes de la Copa del Príncep 2013

Malgrat la lluita i el nivell competitiu dels blaugranes, els homes entrenats per Sergi Bosch no van poder fer front a l’Emevé Lugo i van caure diumenge a Cornellà

Primer set competit

Durant el primer set hi ha hagut intercanvi de cops, el joc ha estat igualat i els de Sergi Bosch han mostrat la seva competitivitat, amb una gran lluita a cada punt. El lliure Òscar Gabàs ha fet una feina molt bona defensant els atacs dels centrals.

Cal esmentar que en els parcials sempre s’anava a remolc, però sempre de dos punts com a màxim, ja que el set ha estat molt competit.

Intensitat sense recompensa

En el segon període els blaugranes han seguit amb la mateixa intensitat. Els oposats de cada equip han anat sumant els punts decisius i els errors no forçats han estat clau. Finalment el set ha caigut per als gallecs per 22-25.

Al darrer set, els locals han fet un últim esforç i s’han posat per davant del marcador, amb 4 punts d’avantatge. Després del primer parcial, el servei dels gallecs ha fet mal a la recepció del FCBarcelona i ha provocat un altre cop que hi hagués igualada al marcador. Més endavant, tot i la lluita per aconseguir el primer set local, els de Lugo han aconseguit emportar-se el parcial i el partit per 19-25.