El FC Barcelona d’handbol, 14 anys després a Bielorússia

El FC Barcelona d’handbol, 14 anys després a Bielorússia

El Barça Intersport ja ha arribat a Minsk, capital de Bielorússia, on feia més de 14 anys que no jugava

L’equip d’handbol blaugrana ja és a Minsk per disputar, dijous a les 18 h –hora catalana- la darrera jornada de la primera fase de la VELUX EHF Champions League davant el Dinamo de Minsk. El fred i la neu han rebut els blaugranes en el seu retorn a Bielorússia.

Tercera visita

Dijous serà la tercera vegada que els blaugranes visiten la capital bielorussa. La darrera visita es remunta al 8 de novembre del 1998, en què els blaugranes van jugar davant el SKA Minsk. Aquell dia es van imposar còmodament als bielorussos per 17 a 30, i va destacar l’actuació de Xavi O’Callaghan, amb 6 gols.

La primera visita va ser a la final de la Copa d’Europa de la temporada 89/90, en què els barcelonistes van caure a Minsk davant el SKA per 26 a 21 i no van poder remuntar al Palau, on van guanyar per dos gols, 29 a 27.

Viatge i entrenament

Els blaugranes han tingut més de tres hores de vol fins a Minsk des de Barcelona. Un cop han arribat a l’aeroport s’han dirigit a l’hotel.

Malgrat que el partit no tingui transcendència a la classificació, ja que el FC Barcelona Intersport és primer de grup passi el que passi i el Dinamo de Minsk té també assolida la tercera posició, Pascual vol que els seus homes no perdin la tensió competitiva i realitzen un entrenament a la pista de joc de dijous.

Després d’entrenar-se, els blaugranes soparan a l’hotel i descansaran per afrontar el partit davant el Dinamo de Minsk. Un Dinamo que ja va demostrar el seu potencial al Palau, en un partit en què els blaugranes només van poder guanyar per un sol gol, 25 a 24.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut