El Barça Alusport viatja a Madrid somiant amb la seva tercera Copa d’Espanya

El Barça Alusport viatja a Madrid somiant amb la seva tercera Copa d’Espanya

L’equip viatja a Madrid amb tots els jugadors, Igor inclòs Carmona s’ha endut també els joves del filial, Martel, Serrano i Tolrà El Barça entrenarà demà a les 12.00 hores al pavelló de Caja Madrid

L’AVE que ha dut el Barça Alusport anava carregat d’il·lusió. Els èxits de temporades anteriors encara son a la retina de molts dels integrants de l’actual plantilla que volen tornar a sentir el plaer de ser els millors entre els vuit equips del moment.

El conjunt barcelonista ha sortit a les 15.45 hores de l’esplanada del Camp Nou per dirigir-se en autocar fins l’Estació de Sants. Allà l’esperava l’AVE amb destinació a Madrid, que ha arribat a l’estació d’Atocha quan passaven pocs minuts de les 19.00 hores. Un cop a Madrid, mitja horeta més d’autocar rumb a Alcalá de Henares, la seu d’aquesta nova edició de la Copa d’Espanya.

Cartes, pel·lícules i molt descans

L’equip, que ha entrenat aquest matí al Palau Blaugrana, ha aprofitat les tres hores de trajecte en AVE per descansar força. Uns han aprofitat per fer una becaina, d’altres per jugar a les cartes –Lin, Wilde, Lozano-, i d’altres, com Sedano, per tenir llargues converses telefòniques amb els sers estimats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut