A Minsk, gran partit sense transcendència per al Barça Intersport

A Minsk, gran partit sense transcendència per al Barça Intersport

Malgrat no tenir repercussió a la classificació, el partit entre el Dinamo de Minsk i el Barça Intersport és un dels grans partits de la Champions d’handbol

El Barça Intersport juga dijous a les 18 h la darrera jornada de la primera fase de la Champions d’handbol a Bielorússia, davant el Dinamo de Minsk en directe per Esport3. El partit no té repercussió en la classificació final del grup, ja que els blaugranes ja són primers matemàticament i el Dinamo és tercer sense possibilitat de canvi.

Amb la feina feta

El FC Barcelona arriba a Minsk amb la primera plaça del grup assolida. Els homes de Pascual jugaran amb l’objectiu de ser primers de grup aconseguit i amb la intenció de sumar un nou triomf a la darrera jornada de la 1a fase de Champions.

Pascual ha aprofitat per donar descans a homes com Sarmiento, Sorhaindo i Tomás, que es queden a Barcelona fent treball de recuperació de cara a tenir-los plenament en forma en moments més avançats de la competició.

El Dinamo de Minsk i el FC Barcelona Intersport ja s’han vist les cares en dues ocasions aquesta temporada. A la pretemporada, en el debut del Torneig de Doboj, els homes de Pascual es van imposar per 33 a 22. Ben diferent va ser el partit d’anada al Palau Blaugrana, on els barcelonistes van haver de remuntar el partit per acabar guanyant per 25 a 24.

De la prèvia a vuitens

El Dinamo de Minsk va arribar al Grup D de la VELUX EHF Champions League en superar la fase prèvia davant el Besiktas turc. Amb destacades actuacions, com la que va tenir al Palau Blaugrana, ha demostrat el seu potencial i la tercera plaça del grup li permetrà disputar els vuitens de Champions.

A l’equip entrenat per Sergeij Bebeshko figura el germà de Siarhei Rutenka, Dzianis. A més de la presència del germà de Rutenka, el Dinamo de Minsk presenta un equip en què destaca principalment la seva primera línia.

L’exjugador de San Antonio, Sevalijevic, els centrals Atman i Nikulenkau i el lateral Onufryienko sumen 178 gols dels 248 que ha marcat el Dinamo en les nou jornades disputades del Grup D.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut