Pascual: “Era un partit important, el Fenerbahçe estava molt bé”

Pascual: “Era un partit important, el Fenerbahçe estava molt bé”

El tècnic del Barça Regal ha destacat el bon treball de l’equip i el bon rendiment mostrat en el segon període Marcelinho i Todorovic han destacat el bon joc dels culers i Navarro ha afirmat que “cal seguir així”

“Era un partit important, el Fenerbahçe estava molt bé, venia de sis victòries consecutives i de ser campió de Copa”. Així ha descrit el tècnic del Barça Regal, Xavi Pascual, la victòria d’aquest dijous davant el Fenerbahçe Ulker en la vuitena jornada del TOP 16 de l’Eurolliga.

Les claus segons el de Gavà han estat les següents: “Hem fet un bon inici a través d’una bona defensa i ens ha donat bones sensacions, hem fet un segon quart francament bo i hem trencat el partit”.

A continuació reproduïm les impressions d’alguns jugadors:

Marko Todorovic

“Ha estat un partit molt important per a nosaltres, pensàvem que seria una mica més difícil però hem fet un gran partit i ens l’hem endut”.

Marcelinho Huertas

"Hem fet un bon partit des de l’inici, hem estat bé en defensa i no hem deixat que ells estiguessin còmodes ni encertats”.

Juan Carlos Navarro

“És cert que abans hi havia diferència entre Europa i la Lliga Endesa, però penso que ara ja no n’hi ha. Volem escalar posicions a la Lliga i per fer-ho hem de seguir en aquesta línia de treball”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut