Tercera Copa d’Espanya consecutiva per al Barça Alusport

Tercera Copa d’Espanya consecutiva per al Barça Alusport

L’equip de futbol sala del Barça iguala el Caja Segòvia, que fins a dia d’avui era l’únic que havia aconseguit aixecar el títol en tres ocasions seguides

El Barça Alusport segueix manant un any més a la Copa d’Espanya. Aquest vespre a Alcalá de Henares els de Marc Carmona han aixecat per tercer any consecutiu aquest títol després d’haver-ho fet abans a Segòvia (2011) i Logronyo (2012). A més, amb aquesta nova coronació a la Copa d’Espanya l’equip de futbol sala del FC Barcelona iguala el Caja Segòvia, que fins ara era l’únic equip que tenia tres Copes al seu palmarès de forma consecutiva. Però encara es troben lluny de l'Inter Movistar, que en té set.

Onzè títol per al Barça Alusport de Carmona

L’hegemonia del Barça Alusport segueix intacta des que la temporada 2010/11 el conjunt dirigit per Carmona va aixecar el primer títol important per a la secció. Precisament va ser la Copa d’Espanya conquerida a Segòvia davant el mateix rival que ha superat també aquesta vegada, ElPozo Múrcia. Des d’aleshores onze títols han entrat a les vitrines del Museu blaugrana –dues Lligues, dues Copes del Rei, tres Copes d’Espanya, un FIFA Futsal Cup i tres Copes Catalunya.

El primer de la temporada

La Copa d’Espanya 2013 és el primer títol del curs després de perdre al setembre a les semifinals de la Supercopa d’Espanya davant ElPozo. Abans, a més, van veure com el Marfil Santa Coloma s’emportava la Copa Catalunya. Els blaugranes aspiren a repetir els èxits dels anys anteriors. I és que es troben a les semifinals de la Copa del Rei, jugaran la final de la UEFA Futsal Cup i afronten també amb optimisme el tram final de la Lliga, en què són líders de la fase regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut