Cap de setmana amb èxits a l’atletisme blaugrana

Aquest cap de setmana la secció d’atletisme del Barça ha obtingut èxits esportius en diverses competicions

Diverses han estat les proves en què els atletes sènior i de formació del FC Barcelona van participar el cap de setmana passat. Des del cros fins als llançaments, han estat uns dies amb molta activitat per a l’atletisme blaugrana.

Campionat d’Espanya de Cros per Clubs

Diumenge a Orpesa, dins del complex Marina d’Or, es van celebrar els Campionats d’Espanya de Cros per Clubs, en què el FCB ha obtingut pòdium en les quatre categories en què ha participat.

La secció d’atletisme ha assolit el títol de campió per clubs en la categoria júnior femení, el títol de subcampió en el cros curt masculí, i el tercer lloc en les categories júnior masculí i el cros curt femení. Cal destacar que Jonathan Romeo va guanyar la seva prova júnior i Sonia Bejarano va quedar segona en la de cros curt femení.

Campionat d’Espanya de llançaments llargs d’hivern

Dissabte a Lleó es va celebrar el Campionat d’Espanya de llançaments llargs d’hivern (javelina, martell i disc), en què els representants del FCB van assolir tres títols de Campions d’Espanya. En javelina, a càrrec de Jordi Sánchez, amb una marca de 71.07 m; en disc, Sabina Asenjo, amb marca de 57.43 m (cinquena millor marca espanyola de tots els temps); i en martell, Laura Redondo, amb marca de 67.69 m.

Els també atletes del Club Gemma Fibla i Pedro Cuesta van assolir la segona posició en martell i disc, respectivament.

La promoció també obté èxits

El mateix dissabte a la pista coberta de Sabadell el atletes juvenils del FCB van obtenir vuit medalles en el Campionat de Catalunya Juvenil de pista coberta (quatre d’or, dues de plata i dues de bronze), i van assegurar d’aquesta manera el futur de l’atletisme blaugrana.