Triomf del bàsquet en cadira de rodes blaugrana davant un rival directe (64-45)

Els blaugranes s’imposen al BasketMI de Ferrol i es mantenen en la zona tranquil•la de la classificació

Després de perdre, la setmana passada, a Ferrol per un sol punt, els blaugranes havien treballat molts aspectes tàctics i tècnics per als dos jugadors importants del rival i els jugadors del Barça Regal UNES van estar molt centrats.

Endollats des de l’inici

Ja es va veure des de l'escalfament de l'equip que estaven molt concentrats i que hi havia ganes de fer un bon partit i treure's l'espina de la setmana anterior i guanyar el partit. Tal com s'esperava el primer quart va ser molt igualat, amb pocs avantatges per als equips.

El Barça semblava més ficat dins de la pista imposant un ritme de partit favorable als interessos blaugrana, però no acabaven de materialitzar les bones opcions de tir i fallaven cistelles fàcils sota el cèrcol. Això va permetre a l’equip del Ferrol continuar enganxat al marcador, i va acabar aquest quart amb un petit avantatge de 14-12.

Frec a frec al descans

El segon quart va començar molt millor amb un parcial de 8 a 2 en 4 minuts i semblava que podien trencar el partit, ja que jugaven bones opcions interiors malgrat que continuaven fallant cistelles fàcils. En defensa ajustaven més les línies, fent una pressió sobre els dos homes més forts del Ferrol i obligant a demanar temps mort a l'equip visitant.

Després d'aquest temps mort semblava que el Ferrol havia modificat la estratègia i va sortir bé de la pressió. Arribaven força bé a l'atac trencant amb facilitat la defensa blaugrana, i a poc a poc van anar recuperant el marcador fins a arribar al final del segon quart amb un petit avantatge de 30-27.

Partit trencat

Al tercer quart, els blaugranes van seguir amb la pressió, ajustant bé les línies, i buscant bones opcions amb atac. Amb aquesta força es va assolir un parcial de 12-2.

A partir d’aquí van demanar un minut visitant i en els últims 3 minuts la cosa va estar més igualada. Tot i això van mantenir l’avantatge i va acabar el quart amb un marcador de 48-35.

Sentencien al darrer quart

A l’últim quart els jugadors van sortir a la pista a continuar defensant i atacant amb força, per emportar-se el partit, i així va ser, amb un parcial de 10-2 amb 6 minuts.

Malgrat el parcial, els barcelonistes van seguir tenint poc encert en atac i més tranquil·litat defensiva. A partir del minut 35 els dos equips ja van començar a moure la banqueta i a donar minuts a tothom, sabedors que el partit estava sentenciat.