La Copa en joc per al FC Barcelona Intersport

La Copa en joc per al FC Barcelona Intersport

Els blaugranes juguen a Saragossa el partit d’anada de quarts de final de la Copa del Rei d’handbol

Dimecres a les 20.45 h, al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa, el Barça Intersport disputa el partit d’anada de quarts de final de Copa, en una eliminatòria a doble partit, que dóna accés a la Final a Quatre de la competició.

Centrats en la feina

El Barça Intersport arriba al partit d’anada de quarts de Copa amb la màxima concentració. Líders invictes a la Lliga i a l’espera de la disputa dels vuitens de final de Champions davant el Silkeborg, els blaugranes busquen encarar l’eliminatòria a Saragossa.

Els blaugranes arriben a quarts després de vèncer l’Helvetia Anaitasuna en el partit de vuitens per 29 a 33. El partit de tornada serà cap al dia 27 de març al Palau Blaugrana.

La normativa de la Copa permet alinear 16 jugadors independentment de si són del primer equip o del filial. Per a aquest partit, Xavi Pascual ha fet viatjar els 16 jugadors sèniors.

Un equip en forma

El BM Aragó arriba al partit de quarts en plena forma. Quatre partits de la segona volta, a la Lliga Asobal, i quatre triomfs pels homes entrenats per Mariano Ortega, que compten a les seves files amb el màxim golejador de l’Asobal, Álex Duixebàev, que porta 123 gols en 19 partits.

Cinquè classificat de la Lliga Asobal, els de Saragossa van fer suar de valent els blaugranes en el partit de Lliga disputat a la capital aragonesa. Els homes de Pascual van guanyar per 24 a 32, però van haver de treballar al 100x100 per endur-se el triomf.

El BM Aragó combina veterania amb homes com l’exblaugrana Demetrio Lozano, Amadeo Sorli, Antonio Cartón, la solvència de Víctor Vigo…, i joves com Duixebàev, el jugador cedit pel FC Barcelona Intersport Carlos Molina i el pivot de formació barcelonista Javi García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut