El Barça i PIMEC s’alien per promoure espais de negoci

El Barça i PIMEC s’alien per promoure espais de negoci

L'acord permetrà condicions avantatjoses als socis de la patronal en utilitzar els serveis i productes del Barça

El FC Barcelona i PIMEC s’han aliat per estar al costat de la petita i mitjana empresa catalana signant un acord de col·laboració que permetrà condicions avantatjoses als socis de la patronal en utilitzar els serveis i productes del Barça.

El club oferirà als associats de PIMEC un descompte en la compra d’entrades per al Museu i el Tour Camp Nou Experience. Es tracta d’entrades amb un any de validesa i adquirides en blocs de 25 entrades com a mínim. A més, el FC Barcelona també oferirà un descompte en el lloguer de sales i espais a l’Estadi per a reunions, convencions, formació, sales d’exposicions, etc.

Aquest acord de col·laboració entre el FC Barcelona i PIMEC té un any de validesa, amb la possibilitat de prorrogar-se per períodes anuals successius.

D’aquesta manera es reforça el fet que els partits al Camp Nou són un bon punt de trobada per als associats a PIMEC i per als negocis entre els empresaris de Catalunya i amb altres inversors i empresaris estrangers. Per això és una iniciativa interessant que puguin gaudir de més facilitat per accedir als serveis i productes que ofereix el FC Barcelona, amb una reducció dels seus costos. D’aquesta manera, aquests associats podran, a més, oferir el Barça com un bon reclam per a futures inversions a Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut