El Barça arriba a Oviedo i prova la pista blava del Palacio Municipal de Deportes

El Barça arriba a Oviedo i prova la pista blava del Palacio Municipal de Deportes

Els blaugrana han sortit a les 14.00 hores de l’Aeroport del Prat El conjunt de Gaby Cairo està allotjat al mateix hotel que el Lleida i el Vic L’equip debuta demà a les 21.00 hores davant l’Igualada HC

El FC Barcelona ja és a Oviedo. A la capital asturiana ha trobat curiosament més fred a dins del pavelló on es disputaran els partits de la Copa del Rei que al carrer. I és que el Palacio de los Deportes de la capital asturiana és una instal·lació bonica però antiga i molt freda.

Els blaugrana, que han sortit tocades les 14.00 de l’Aeroport del Prat de Barcelona, han aterrat a l’aeroport d’Oviedo a un quart de quatre de la tarda. Després, mitja horeta llarga d’autocar fins a l’hotel de concentració i el temps limitat per deixar les coses i canviar-se de roba per provar la pista blava que ha muntat la Federació Espanyola de Patinatge per aquesta 70a edició del torneig del K.O.

Al mateix hotel que Lleida i Vic

L’hotel de concentració del conjunt barcelonista és el mateix que han triat el Lleida, que avui debuta davant el Liceo i el CP Vic, que se les veurà contra el Reus.

Un cop deixats els vestits amb que avui ha viatjat la totalitat de la plantilla barcelonista a terres asturianes, els jugadors i cos tècnic s’han dirigit al Palacio de los Deportes d’Oviedo. Allà han provat la pista blava per espai de poc menys d’una hora. Després han hagut d’abandonar la instal·lació perquè Lleia i Liceo havien de fer exercicis d’escalfament previs al seu debut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut