Jord Vinyals: “La clau és el treball. Vull agrair l’esforç de tothom”

Jord Vinyals: “La clau és el treball. Vull agrair l’esforç de tothom”

L’entrenador del Juvenil A blaugrana ha explicat que “els jugadors tenen molta qualitat i tenen la motivació suficient per donar-ho tot pel Club i per ells mateixos”

El Juvenil A del Barça s’ha proclamat aquest diumenge campió de la Divisió d’Honor Juvenil a manca de cinc jornades per al final de la Lliga. Els gols del triomf definitiu s’han fet esperar fins a la segona part. “Això encara dóna més valor al títol. Sembla que sigui fàcil però els equips rivals també tenen bons jugadors. El Cornellà és un bon equip, ben treballat, que ens ha complicat les coses”, ha assegurat Jordi Vinyals després del partit.

El tècnic del Juvenil A s’ha mostrat content i agraït: “L'important és que una part del treball que vam començar al juliol s'ha culminat aquest diumenge, assolint un dels objectius que teníem en aquest curs. Vull agrair l'esforç de tothom, des dels jugadors i tècnics fins a la premsa”.

Els jugadors, motivats

“La clau d’aquest èxit és el treball. Els nois estan motivats i tenen molta qualitat. Estan convençuts del que fan. Nosaltres només els intentem orientar en alguns moments. Ells tenen la suficient ambició per donar-ho tot pel Club i per ells mateixos”, ha explicat Vinyals.

L’entrenador ha afirmat, tot i haver guanyat el títol: “Hem de seguir amb la nostra feina. Si ara abaixem els braços serà molt difícil recuperar aquesta intensitat necessària per afrontar la Lliga de Campions i la Copa del Rei”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut