Pascual: “Si no tens encert, no pots guanyar”

Pascual: “Si no tens encert, no pots guanyar”

Xavi Pascual ha assegurat que la manca d’encert ha estat clau en el desenvolupament del partit però que “la derrota d’aquest diumenge no pot enfosquir la bona trajectòria que portem”

Xavi Pascual tenia molt clar quina ha estat la clau de la derrota d’aquest diumenge al Palau: “El partit té un resum molt fàcil. Si no tens encert, no pots guanyar. Hem tingut un percentatge molt pobre en tirs de dos punts -un 39%. És un percentatge poc habitual en nosaltres i crec que això ens ha condicionat totalment el partit. A la primera meitat hem fallat cistelles teòricament fàcils a prop del cèrcol. Malgrat això, hem lluitat i sempre hem tingut opcions de guanyar l’enfrontament. A la recta final del duel tampoc hem tingut massa fortuna en alguna pilota dividida i ells n’han tret rèdit”.

Es tracta d'una derrota davant el Caja Laboral que s’ha de valorar en la justa mesura. “Sí que és cert que aquest diumenge ens hem posat una mica nerviosos quan hem vist que fallàvem tantes vegades però crec que l’equip ha sabut trobar bones posicions per anotar. En cap cas la derrota d’aquest diumenge pot enfosquir la bona trajectòria que portem”, ha assegurat l’entrenador del Barça Regal.

Centrats a continuar creixent

El Barça Regal ho té molt complicat per assolir la segona posició de la Lliga regular. Un fet que tampoc obsessiona Pascual: “Queden onze jornades i pot passar qualsevol cosa però és evident que la diferència és molt gran. Crec que hem de centrar-nos a seguir creixent i fer-ho millor. A casa estem jugant una mica pitjor que a fora i hem de trobar aquest equilibri. Tenir el factor pista a favor sempre ens agrada però no tenir-lo no significa que no puguem guanyar”.

Finalment, qüestionat sobre l’estat de Juan Carlos Navarro, el tècnic blaugrana ha explicat: “Amb Navarro estem en un procés en què intentem recuperar-lo al mateix temps que ens ajuda en alguns partits. Estem contents de com va fins ara la seva evolució. Esperem que arribi amb molta energia al tram final de la temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut