La segona derrota a la Lliga, en dades

La segona derrota a la Lliga, en dades

La derrota d’aquest dissabte al Bernabéu és la segona del FC Barcelona a la Lliga. Tot i el resultat, repassem algunes de les dades que ens deixa el Clàssic

- Leo Messi ja ha marcat 18 gols als Clàssics i ha empatat amb Di Stéfano com a màxim golejador dels Barça – Reial Madrid.

- A més, el ‘10’ del Barça va superar aquest dissabte Roberto Carlos com l’estranger amb més partits disputats en tota la història dels clàssics, amb 25.

- Messi acumula 16 jornades de Lliga seguides marcant. Ja ha marcat 39 gols a la Lliga, 50 aquesta temporada. És el primer jugador en la història del futbol espanyol que marca 50 o més gols en tres cursos diferents.

- Víctor Valdés, Dani Alves, Gerard Piqué i el mateix Messi són els únics jugadors que sempre han estat titulars en els últims cinc Clàssics de Lliga al Bernabéu.

- Amb la derrota d’aquest dissabte, el Barça ha trencat una ratxa de quatre temporades sense perdre al Bernabéu a la Lliga. Des del 4 a 1 del 7 de maig de 2008, el balanç era de tres victòries i un empat.

- El Barça és el segon equip visitant que marca en 11 partits consecutius al Bernabéu. L’Athletic Club ho va fer en 12, entre 1947 i 1956.

- Dani Alves va signar la seva quarta assistència de gol en els últims set partits de Lliga.

- En el duel d’aquest dissabte, el Reial Madrid va recuperar 50 pilotes i en va perdre 72. El Barça en va recuperar 56 i en va perdre 74.

- Quant a les passades, el Reial Madrid en va fer un total de 305, de les quals 225 van ser bones. El Barça en va intentar un total de 756, de les quals 668 van ser bones.

- Iniesta (109), Thiago (107) i Sergio (102) van ser els millors passadors del Clàssic. El millor del Reial Madrid, Essien, amb un total de 37 passades bones.

- Finalment, pel que fa a les rematades, el Reial Madrid en va intentar 14. Sis van anar a porteria i una, al pal. El Barça en va fer cinc en total, dues de les quals entre els tres pals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut