Barroso, jugador cedit pel FC Barcelona, decisiu a la final de la Copa del Rei

Barroso, jugador cedit pel FC Barcelona, decisiu a la final de la Copa del Rei

El Vendrell va superar el Reus a la gran final de la Copa del Rei d’Oviedo Tres exblaugrana formen part de l’equip campió El cedit Xavi Barroso va marcar el gol d’or d’un partit èpic

La 70a edició de la Copa del Rei d’hoquei patins que s’ha disputat a Oviedo aquest passat cap de setmana serà recordada com la Copa de les sorpreses. A priori, tothom, organització inclosa, esperava una final entre Coinasa Liceo i FC Barcelona, però la màgia de la Copa té aquestes coses, que quan menys ho esperes algun equip amb el cartell de poc favorit o d’inesperat fica el cap i et deixa fora. Va ser el cas de Reus i Vendrell que, merescudament, van classificar-se per la gran final.

Barroso, d’or

La final va ser un gran partit. Els reusencs manaven a l’electrònic per 3-1, però els homes de Guillem Cabestany van remuntar i van forçar una pròrroga no apta per a cardíacs. El 3-2, obra de Costa va arribar a dos minuts per al final del temps reglamentari i un minut més tard, el mateix jugador feia l’empat a tres.

Ja a la pròrroga, Xavi Barroso, sènior de primer any i cedit pel FC Barcelona, va resultar decisiu marcant el gol d’or. Se’ns dubte un gol merescut després d’una gran trajectòria aquesta temporada, a nivell individual i d’equip.

Molta presència d’exblaugrana

El que sí ha quedat clar després d’aquesta Copa del Rei és que el treball que es fa a l’hoquei formatiu blaugrana és molt bo, ja que hi ha hagut fins a 16 jugadors que han vestit la samarreta blaugrana en algun moment de la seva carrera esportiva. Això no significa que tots ells hagin estat a la base barcelonista, però sí la gran majoria.

Així, a l’equip campió, el CE Vendrell hi havia tres exblaugrana: Selva, Ferrer i Barroso (cedit).

Al Reus Deportiu, equip finalista: Albert Casanovas, Raul Marín, Jordi Adroher.  

Liceo: Jordi Bargalló.

Vilanova: Jordi Ferrer, De Moya, Oscar Martínez.

Lleida: Dani López, Marc Soler.

Igualada: David Cáceres.

Vic: Cristian Rodriguez, Carles Grau, Cesc Campor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut