La gira de pretemporada 2013/14 serà a l’Àsia

La gira de pretemporada 2013/14 serà a l’Àsia

El primer equip disputarà amistosos a la Xina, Tailàndia i Malàisia a principis del proper mes d’agost

La gira de pretemporada 2013/14 del FC Barcelona es portarà a terme per l’Àsia. Així ho han confirmat aquest dilluns a la tarda en roda de premsa el president Sandro Rosell i el portaveu de la Junta Toni Freixa. Es coneixen els llocs i les dates. El primer serà a Shanghai (Xina) el 4 d’agost, el segon a Bangkok (Tailàndia) el dia 7 i el tercer a Kuala Lumpur (Malàisia) el dia 10. De moment, no se saben els rivals del Barça.

Retorn a l’Orient

D’aquesta manera, el conjunt blaugrana tornarà a portar a terme una gira, després que a al principi de la present campanya no canviés de continent (únicament va disputar amistosos a Europa). L’última gira del Barça va ser a l’estiu del 2011 a la costa oest nord-americana. L’any abans havia estat a l’Àsia, en el darrer cop que el Club va visitar al continent oriental de pretemporada.

Dos partits abans de la gira

Cal recordar que ja hi havia un amistós confirmat del Barça 2013/14. Serà el 24 de juliol a Munic, contra el Bayern, i tindrà finalitats benèfiques. A més, el 31 d’aquell mes podria disputar-ne un altre a Tel-Aviv amb un combinat de jugadors palestins i israelians.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut