Presentació institucional de Qatar Airways com a patrocinador principal global del FC Barcelona

Presentació institucional de Qatar Airways com a patrocinador principal global del FC Barcelona

El president Sandro Rosell ha assistit aquest dilluns a l’acte de presentació de l’acord amb Qatar Airways, que es convertirà en el patrocinador principal global a partir de l’1 de juliol del 2013

El FC Barcelona ha presentat aquest dilluns en un acte institucional la seva aliança amb Qatar Airways, que a partir de l’1 de juliol es convertirà en el patrocinador principal global del Club i serà la marca que apareixerà a la part frontal de la samarreta oficial del primer equip de futbol la temporada 2013/14. El president del Club, Sandro Rosell, i el conseller delegat de Qatar Airways, Akbar Al Baker, han explicat alguns detalls de l’acord de patrocini que prendrà el relleu de Qatar Foundation quan finalitzi la present temporada. Les iniciatives comunes que inclou aquest acord seran desenvolupades a partir de l’1 de juliol, dia en què entrarà en vigor.

Aquest canvi estava previst en el contracte que el 2010 van signar el FC Barcelona i Qatar Sports Investments i que serà vigent fins al 30 de juny del 2016. Pel que fa a la vinculació amb l’Unicef, es manté sense modificacions i el logotip d’aquest organisme seguirà lluint a la part del darrere de la samarreta.

Rosell: "Compartim la recerca de l'excel·lència"

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, expressa la seva satisfacció “de poder treballar a partir de l’1 de juliol amb una companyia d’abast global com és Qatar Airways”, amb la qual el FC Barcelona comparteix, entre altres moltes coses, “la recerca de l’excel·lència”. El president afegeix, en aquest sentit: “Aquest patrocini ens aportarà grans beneficis per al Club i també per a la nostra ciutat i el nostre país”. El president Rosell també té paraules d’agraïment per a Qatar Foundation: “Hi hem mantingut una col·laboració molt productiva durant aquests dos anys i hi continuarem vinculats a través de la nostra Fundació”.

Akbar Al Baker, per la seva part, afirma: “Aquesta aliança estratègica amb el FC Barcelona elevarà les nostres marques fins a una nova plataforma en l'escena mundial”. El conseller delegat de Qatar Airways destaca “els valors que ens uneixen, la passió per ser els millors en el que fem. Som un ens global que connectem passatgers entre ciutats de tot el món. Així també, el FC Barcelona és un connector global que, des de Barcelona, estableix ponts amb tots el aficionats que té repartits arreu del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut