El balanç del Barça Intersport, als dos terços de la Lliga Asobal

El balanç del Barça Intersport, als dos terços de la Lliga Asobal

El primer equip d’handbol millora els registres de temporades anteriors i presenta les millors dades dels equips Asobal

A deu jornades de la fi de la Lliga Asobal i amb dos terços de la competició disputats, és moment de fer balanç al voltant de les dades que ha fet el FC Barcelona Intersport durant l’actual edició de la Lliga

El millor atac i la millor defensa

Amb un mitjana de 34,1 gols a favor i 21,55 gols en contra, els blaugranes són el millor atac i la millor defensa de la Lliga. Ofensivament superen per 3,6 gols per partit el BM Atlètic de Madrid i defensivament superen el Reale Ademar amb 3,3 gols menys encaixats per partit.

Els blaugranes comparteixen amb el Fraikin Granollers la millor anotació en un partit amb 41 gols. Aquest rècord el van assolir a la jornada 17 davant el Palma del Río al Palau

En l’àmbit defensiu, la millor actuació blaugrana va ser a la pista del Fertiberia Port Sagunt, on va encaixar 15 gols, dada només superada pels 13 que va encaixar el BM Atlètic de Madrid davant el Cangas.

Millorant dades

Les dades ofensives i defensives del FC Barcelona Intersport superen les dades dels blaugranes en els darrers anys de la competició.

A la temporada 2009/10 portaven una mitjana ofensiva de 31,35 i en defensa havien rebut  24,25 gols. A la temporada següent, la mitjana ofensiva blaugrana era de 33,95 i la defensiva era de 24,9 gols rebuts.

A la temporada 2011/12, els blaugranes, després de vint jornades, marcaven 33,8 gols per partit i rebien 24 gols per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut