Ricard Muñoz: “L’únic objectiu és el partit davant el Calafell”

Ricard Muñoz: “L’únic objectiu és el partit davant el Calafell”

L’entrenador del Barça d’hoquei patins ha parlat de plantejar objectius a curt termini i dia a dia per ser competitius Muñoz està segur que “els jugadors donaran la cara” i afegeix que “l’equip no ha perdut la fam en cap moment”

“Ara l'únic que ens plantegem és el treball dia a dia amb objectius a curt termini, que són els que ens han de dur a ser competitius a la Lliga i a Europa”. Així de clar ha estat Ricard Muñoz a l’hora d’expressar la voluntat de tècnics i jugadors de la secció d’hoquei patins del Barça. El substitut de Gaby Cairo, que era segon de l’argentí, s’estrenarà divendres com a primer entrenador contra el Calafell al Palau (21h, Barça TV).

És per això que el nou tècnic ha manifestat que “ara l’únic objectiu és el partit davant el Calafell”. Si aquests objectius es van complint, afirma: “Podrem ser competitius a la Lliga i a Europa perquè tant els jugadors com els tècnics estem treballant amb moltes ganes i il·lusió”.

Dos equips que necessiten els punts

Tant el Barça com el Calafell necessiten sumar els tres punts aquesta jornada per la lluita pel títol en el cas dels primers, i per eludir el descens, en el dels segons. En aquesta línia, l’entrenador culer ha destacat: “Tenim ganes que arribi el partit, de competir i treure'ns l'espina de tots aquests resultats que portem encadenats i poder començar a sumar en positiu”.

Muñoz creu que el proper rival dels seus homes és un equip que plantejarà un matx defensiu i amb pocs espais per poder sortir al contraatac. És per això que ha explicat: “Hem treballat com trencar aquesta defensa i ser molt actius a la nostra”.

La seva metodologia

“Canviar les coses dràsticament no crec que sigui bo. Fins ara hem estat treballant una dinàmica en què penso que hi havia moltes coses bones”. Alhora, Muñoz ha assegurat: “Intentarem millorar les coses millorables”.

Respecte als últims resultats, ha apuntat a la irregularitat com la principal font de desconfiança de l’equip, però ha volgut reiterar que ara mateix “l'objectiu principal és el treball dia a dia per tirar endavant”. “Ara només mirem el partit del Calafell”.

La fam intacta

Per acabar, el tècnic català ha volgut deixar molt clar que “l’equip vol tirar endavant i segueix tenint fam per competir en totes les competicions”. Al mateix temps, no ha amagat que “el vestidor està encaixant el que ha estat un cop molt dur”, i afegeix: “Tenim ganes de demostrar que sabem el club i els colors que defensem i en aquest sentit estem bé”.  


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut