Olympiacos – Barça Regal: Espera el campió

Olympiacos – Barça Regal: Espera el campió

Els blaugranes no s’enfrontaven al conjunt grec a Atenes des del 2006 El vigent campió ha assolit una única victòria en els últims sis duels directes

Partit gran a Atenes. El Barça Regal, líder del seu grup, visita aquest dijous a la nit (20.45 hores, Esport 3) la pista del vigent campió europeu, l’Olympiacos. Penúltim desplaçament del Top-16 per als de Xavi Pascual, la cita es presenta com a clau per a tots dos conjunts. El Barça Regal pot deixar molt i molt encarat el seu liderat al capdavant del grup, mentre que els grecs necessiten una victòria per poder seguir mirant cap amunt. A hores d’ara, dues victòries separen tots dos equips al Top-16.

Dues bones dinàmiques, cara a cara

A Atenes es trobaran dos equips en bona línia. El Barça Regal, que diumenge va encaixar la primera derrota en quinze partits, mesurarà forces contra un Olympiacos que duu cinc victòries seguides a l’Eurolliga. Al seu pavelló només ha encaixat dues derrotes, una a la fase regular (contra el Zalgiris Kaunas) i una més al Top-16 (contra el Montepaschi Siena). L’anotació de Spanoulis i Printezis i els rebots i la intimidació de Hines són les principals amenaces per a un Barça Regal que comptarà amb tot el seu arsenal, Oleson al marge.

Set anys sense jugar-hi

Feia temps que el Barça Regal no visitava la pista de l’Olympiacos. Concretament des del 2006, quan va guanyar per 67-74 al pavelló de la Pau i l’Amistat. Des de llavors, bons precedents contra el conjunt grec. En els últims sis duels, cinc victòries i una sola derrota, la que es va produir en la semifinal de la Final a Quatre de la temporada passada. A principis de gener d’enguany el Barça Regal va guanyar per 76-68. Que es repeteixi la història contra el campió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut