Un Caja Segòvia invicte en els darrers 12 partits de l’LNFS visita el Palau

Un Caja Segòvia invicte en els darrers 12 partits de l’LNFS visita el Palau

El Barça Alusport té dues baixes importants: Ari Santos i Jesús Aicardo El Caja Segòvia no té cap baixa per jugar al Palau El matx és televisat per Barça TV, Esport3 i Marca TV

Aquest dissabte a les 13.00 hores el Palau Blaugrana viurà un partit, a priori, espectacular. S’enfronten els dos equips més en forma de la competició. D’una banda el líder, recent campió de la Copa d’Espanya, i, de l’altra, el Caja Segòvia, equip que no coneix la derrota a l’LNFS en les darreres 12 jornades. Precisament va ser el Barça Alusport el darrer equip que va superar els homes de David Madrid.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugranes arriben en un bon moment anímic i mental després del triomf a la Copa d’Espanya i el trobament amb l’LNFS amb victòria a Burela, però minvats físicament a causa de les importants baixes d’Ari Santos i Jesús Aicardo. El primer, baixa de llarga durada que el fa ser dubte molt seriós per a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. Pel que fa al segon, s’espera que només sigui baixa unes setmanes; la seva evolució en marcarà la disponibilitat de cara als propers compromisos.

La bona nova és la presència d’Igor i Paco Sedano. El primer, després d’una lesió que va patir el 12 de gener contra el Marfil Santa Coloma al Palau, per fi ja té l’alta mèdica, mentre que el segon arrossegava una tendinopatia rotuliana al genoll i, després de descansar contra Burela, torna a estar dins dels dotze convocats per Marc Carmona.

El rival

El Caja Segòvia arriba al Palau amb l’etiqueta que tots els entesos del futbol sala li han penjat: la de l’equip que practica un futsal més atractiu. Els homes de David Madrid porten dotze jornades invicte, amb deu triomfs i només dos empats. Precisament la darrera derrota del conjunt castellà data del passat 24 de novembre del 2012, en què el Barça es va imposar per 2-5.

Aquest dissabte, doncs, partidàs a la vista entre els dos equips que fa més temps que no coneixen la derrota. El Barça Alusport, onze triomfs i un empat, per deu triomfs i dos empats del Caja Segòvia. Els castellans no presenten cap baixa per al partit del Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut