Bañuz i Ondoa seran els guardians de la porteria del Barça B

Bañuz i Ondoa seran els guardians de la porteria del Barça B

El filial ha fet aquest divendres l’últim entrenament abans d’enfrontar-se al Còrdova dissabte (18 hores, Esport3) amb la novetat del porter del Juvenil A, Ondoa Eusebio preveu un partit intens entre dos equips amb conceptes molt similars

El filial del FC Barcelona ha realitzat aquest divendres l’última sessió preparatòria abans de rebre dissabte el Còrdova al Miniestadi (18 hores, Esport3). En aquest partit davant el quadre andalús hi haurà relleu a la porteria, a causa de les expulsions de Victor Valdés i Oier Olazábal la jornada passada amb el primer equip i el filial, respectivament.

Així, Jordi Masip, que avui s'ha entrenat amb el primer equip, serà a la banqueta del Camp Nou en el partit que enfrontarà el primer equip amb el Deportivo de la Corunya. Miguel Bañuz i Joseph Ondoa, porter del Juvenil A, seran els porters del Barça B en el compromís de demà.

L’entrenador del filial, Eusebio Sacristán, ha destacat la gran professionalitat de Bañuz, que podria debutar aquesta temporada com a titular. “Està treballant molt bé i està preparat per jugar. És un porter amb bona mentalitat, molt complet que té un bon joc amb els peus”, ha destacat Eusebio.

Baixes per sanció i lesió

A la baixa d’Oier Olazábal per l’expulsió en el partit davant la UD Las Palmas s’ha d’afegir la d’Ilie per l’acumulació de cinc targetes grogues. En l’entrenament d’aquest divendres no han participat els lesionats Lobato, que ha fet treball de fisioteràpia, ni Juste i Grimaldo, lesionats de llarga durada.

Muniesa i Sergi Roberto, experiència i qualitat al servei del filial

Després de les seves respectives lesions, Muniesa i Sergi Roberto van tornar a jugar davant l’Hèrcules, partit en què es va trencar la dinàmica de tres derrotes consecutives. La seva aportació a l’equip ha estat molt bona i el seu entrenador ha valorat la seva tornada de manera molt positiva per al grup: “Muniesa ens aporta experiència, serenitat i bona sortida de la pilota des del darrere i Sergi Roberto ens dóna consistència i desequilibri al mig del camp”.

El Còrdova, rival intens

Eusebio Sacristán també ha analitzat un Còrdova que ja va guanyar el filial en el partit de la primera volta (2-1) i que també es va enfrontar al primer equip en eliminatòria de Copa del Rei. “És un equip atrevit i amb molta intensitat. Els dos equips tenim conceptes molt similars. Si els volem superar haurem de prendre la iniciativa. El ritme alt serà una arma important per contrarestar la seva força”, ha declarat l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut