Xavi Pascual: “Marcelinho Huertas ha tingut un gran matí”

Xavi Pascual: “Marcelinho Huertas ha tingut un gran matí”

El tècnic del Barça Regal destaca el bon paper de l’equip i reconeix, en referència al base brasiler: “Crèiem que era un partit per a ell” “Hem tingut un ‘però’, que és el rebot defensiu. Ens ha costat fins a quinze punts”, destaca Pascual

Xavi Pascual s’ha mostrat molt satisfet pel triomf aconseguit pel Barça Regal aquest diumenge al Santiago Martín de Tenerife contra el CB Canàries per 81-89. “Estem molt contents per la victòria. Sabíem que seria difícil i que ens costaria moltíssim. Ho hem fet molt bé i gairebé sempre hem estat per sobre al marcador”, ha destacat Pascual, que ha explicat també els problemes en el rebot. “Només hem tingut un ‘però’: el rebot defensiu. Ens ha costat fins a quinze punts”.

El tècnic català ha tingut paraules d’elogi cap a l’afició local, el seu tècnic i l’equip canari. “El Canàries és un equip molt difícil de defensar perquè té jugadors de quatre i mig –en referència a la posició- que són molt complicats de defensar. Els utilitzen molt bé i són molt intel·ligents”, ha destacat Pascual, que ha comentat el perquè d’haver utilitzat durant certs moments una defensa en zona. “Hem aconseguit sorprendre als primers minuts amb la zona en moments puntuals. Nosaltres som un equip gran i ens generen desequilibri i posar-la ens ha ajudat en diversos moments”.

Finalment, Xavi Pascual ha volgut lloar el millor jugador d’aquest diumenge contra el Canàries, Marcelinho Huertas. El base brasiler ha anotat 22 punts i ha estat decisiu al tram final amb dos triples i una assistència. “Marcelinho Huertas ha tingut un gran matí. Darrerament juga molt millor i crèiem que era un partit per a ell. Ens ha ajudat en el triomf i en els moments importants”, ha dit Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut