El Barça Alusport passa una jornada diferent a la Molina de la mà d’Audi

El Barça Alusport passa una jornada diferent a la Molina de la mà d’Audi

Els jugadors i cos tècnic han sortit a les 07.30 hores del Camp Nou A la Molina han conduït primer per un circuit tancat amb neu i després, ‘off road’ Jordi Torras, Cristian i Fernandao han estat dels més destres al volant

El FC Barcelona Alusport ha viscut una jornada diferent lluny del Palau, una jornada ‘off road’, en què els jugadors i cos tècnic han pogut gaudir de la mà d’un dels patrocinadors principals del Club, Audi, d’una jornada excitant que ha servit per desconnectar una mica de la competició i dels entrenaments que marquen la rutina diària.

El lloc triat ha estat l’estació d’esquí de La Molina. Després de dues hores d’autocar –jugadors i cos tècnic han sortit a les 07.30 hores del Camp Nou-, el Barça Alusport ha arribat al punt de trobada amb Audi. Allà, a la Molina, han pogut gaudir de la conducció extrema i de la conducció ‘off road’.

Primer, circuit tancat

Abans d’endinsar-se al circuit tancat muntat per la gent d’Audi, els jugadors han rebut una classe teòrica de pocs minuts. Ja al volant, i agrupats per parelles, els jugadors i cos tècnic s’han posat al volant de quatre cotxes: dos models TT de 211 cavalls de potència i dos models A4, un d’aquests Avant, també amb 211 cavalls de potència.

Els cotxes han fet les delícies dels jugadors, especialment de Jordi Torras i Cristian, els primers que s’han atrevit a derrapar de valent sobre la neu del circuit tancat de la Molina. Fent provatures i sempre seguint els consells a través dels ‘walkie-talkies’ dels monitors que estaven presents al circuit, els homes de Marc Carmona i el mateix entrenador barcelonista han xalat de valent.

Després, fora pistes

Un cop superades les dues hores de proves sobre el circuit tancat de la Molina, la majoria de jugadors han seguit gaudint de la conducció. En aquest cas, però, ha estat conducció ‘off road’, una conducció fora de pistes amb pujades extremes i baixades importants que també han fet les delícies dels que s’hi han atrevit. En aquest cas, però, els models han estat diferents. Es tractava d’un Q7, d’un A6 Allroad i d’un A4 Allroad.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut