El Juvenil A empata amb la selecció de Ghana (1-1)

El Juvenil A ha disputat un partit amistós aquest dimarts davant la selecció sub-20, que està preparant la Copa d’Àfrica de la categoria El jugador del Barça B, Agostinho Cá, i els del Juvenil B Munir i Palencia han reforçat l’equip de Jordi Vinyals

El Juvenil A continua creixent com a equip i en el bon camí de la formació dels seus jugadors després d’aconseguir un valuós empat (1-1) aquest dimarts davant la selecció de Ghana Sub-20 en un partit amistós disputat a la Ciutat Esportiva. Tots dos equips han disputat un partit molt igualat amb moltes opcions per a tots dos, tot i que els africans han disposat de més oportunitats, sobretot a la segona part, en què Onana ha tingut una brillant actuació.

Les Estrelles Negres s’han avançat en el marcador al minut 6 de la primera meitat mitjançant un gol del seu davanter, Francis Warh. L’equip de Vinyals, però, ha sabut reaccionar i al min 70 de partit ha aconseguit l’empat gràcies a un xut de Joel Huertas que ha tocat en un defensa ghanès.

Agostinho Cá, Munir i Palencia, com a reforços

Jordi Vinyals ha confeccionant un equip competitiu en què ha barrejat jugadors que juguen habitualment amb d’altres que no ho fan tant. El jugador del Barça B, Agostinho Cá, ha participat tot el partit que li han servit per anar agafant minuts de competició. A la primera meitat ha jugat a la posició d’interior i a la segona de mig centre.

El Juvenil A també ha estat reforçat pels jugadors del Juvenil B, Munir i Palencia, que han jugat mitja part cadascú i han completat un partit molt seriós.

L’equip de Vinyals ha començat el partit amb Tienda, Palencia, Roger, Costa, Brian, Samper, Ebwelle, Cá, Cristian, Joel i Maxi. A la segona part han participat també Onana, Lucas, Babunski, Pol Calvet, Quintillà i Munir.

Empat meritori

Aquest resultat és molt positiu sobretot pel nivell competitiu mostrat pel Juvenil A, ja que s’ha enfrontat a un equip que està preparant la Copa d’Àfrica de la categoria que començarà a finals d’aquest mes. Aquest campionat serà classificatori per al Mundial Sub-20 a Turquia d’aquest estiu i les Estrelles Negres tenen moltes opcions de fer un bon paper en la competició.