El Barça dóna suport als desplaçaments en cotxe compartit

El Barça dóna suport als desplaçaments en cotxe compartit

El Club dóna a conèixer un nou servei per a socis, penyistes i simpatitzants que vulguin compartir vehicle per als trajectes al Camp Nou o als desplaçaments a camp contrari

El FC Barcelona i l’empresa catalana que gestiona el portal web de compartir cotxe “www.compartirfutbol.com” han arribat a un acord per posar el servei de cotxe compartit en coneixement dels socis, penyistes i simpatitzants del FC Barcelona per tal que puguin cercar companys de viatge per compartir el cotxe durant els trajectes a l’Estadi o durant els desplaçaments a camp contrari. El servei estarà disponible ja per al pròxim partit de Lliga contra el Rayo Vallecano, el diumenge 17 de març.

El soci i/o simpatitzant que vulgui compartir cotxe per anar a veure els partits del primer equip del FC Barcelona podrà entrar a la plataforma ‘on-line’ de Compartir Futbol, seleccionar el partit de les competicions oficials del primer equip al qual vol assistir i contactar amb altres socis/simpatitzants que també hi vulguin anar tot compartint el cotxe, tot d’una manera on-line, fàcil i ràpida. Els accessos estaran disponibles al web del FC Barcelona, en l’apartat de Beneficis dels socis.

Desplaçament sostenible

Amb aquesta iniciativa, el FC Barcelona, a més de proporcionar accés a un servei per facilitar el desplaçament, posa en coneixement de la seva massa social canals per practicar el desplaçament sostenible, i ajuda així a reduir l’impacte mediambiental que els desplaçaments massius en cotxe produeixen.

La logística i l'organització d’aquest servei són a càrrec del proveïdor Compartir Futbol, que s’encarregarà d’atendre i donar resposta a les possibles incidències que poguessin sobrevenir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut