Les dates clau de la Lliga de Campions, al detall

Les dates clau de la Lliga de Campions, al detall

Aquest divendres se sortejaran els quarts de final de la competició, però encara no es coneixeran els possibles rivals de les semifinals com era habitual Els partits d’anada dels quarts es disputaran el 2 i el 3 d’abril i la tornada el 9 i el 10 d’abril

Aquesta temporada la Lliga de Campions comptarà amb un sorteig més. Fins a la temporada passada era habitual que en el sorteig de quarts de final es definís també el possible rival de les semifinals segons la banda del quadre, però en aquesta edició 2012/13 el sorteig d’aquest divendres a Nyon (Suïssa) només definirà el rival del Barça als quarts de final i, en cas de superar l’eliminatòria, hi haurà un altre sorteig per definir les semifinals. Més emoció, impossible.

El Barça, que en aquesta propera fase es podria enfrontar al Borussia Dortmund, el PSG, el Reial Madrid, el Bayern de Munic, el Màlaga, el Galatasaray o el Juventus, disputarà l’anada dels quarts de final el 2-3 d’abril i la tornada el 9-10 d’abril. En aquest sorteig també se sabrà l’ordre de les eliminatòries i si el Camp Nou acull el primer o el segon partit.

Pel que fa a les semifinals, els rivals es coneixerien per mitjà d’un sorteig realitzat el divendres 12 d’abril. El primer partit es disputaria el dia de Sant Jordi o el posterior -el 23 o el 24 d’abril-, mentre que el partit de tornada tindrà lloc el 30 d’abril o l’1 de maig.

La final de la Lliga de Campions d’enguany, que es tornarà a disputar al nou Wembley (Londres) com en el 2011, tindrà lloc el pròxim  25 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut