Barça Regal – Besiktas: A un pas de l’objectiu següent

Barça Regal – Besiktas: A un pas de l’objectiu següent

Una victòria aquest divendres contra el Besiktas asseguraria als de Pascual el factor pista en l’encreuament de quarts de final de l’Eurolliga (20.45 hores, Esport3) L’equip blaugrana afrontarà el duel amb Juan Carlos Navarro com a principal novetat

El Barça Regal i el Besiktas JK Istanbul es tornen a veure les cares aquest divendres al Palau (20.45 hores, Esport3). Serà el quart enfrontament de la temporada entre tots dos conjunts. Els tres primers van acabar amb triomf blaugrana (72-60, 48-78 i 59-73). Si aquest divendres es manté la mateixa dinàmica, els de Xavi Pascual s’asseguraran el factor pista en l’encreuament de quarts de final de l’Eurolliga i, per tant, assoliran el principal objectiu d’aquest Top 16.

Els blaugranes són líders del grup F, amb un balanç de nou victòries i una única derrota. Són l’equip que més punts ha anotat en aquesta segona fase de la competició i segueixen sent la millor defensa de l’Eurolliga. El Besiktas, en canvi, és el cuer del grup, acumula deu derrotes consecutives i ja no té cap possibilitat de passar ronda.

Navarro hi serà

El fet de no tenir precisament res a perdre és el que el fa més perillós. Els d’Erman Kunter basen el seu joc en la inspiració dels nord-americans Minard -que ocupa el lloc de Jerrells- i Christopher i en el talent i el treball de Damir Markota i l’eslovè Gasper Vidmar. Els turcs Cetin i Guler completen els principals arguments visitants.

Xavi Pascual recupera el capità del Barça Regal. Navarro no va viatjar a les Canàries per continuar la seva pauta de treball individualitzada, però aquest divendres serà al Palau per donar un cop de mà als companys. Serà el primer dels dos enfrontaments de l’equip en menys de 48 hores, ja que aquest diumenge tornarà a haver-hi partit a casa, en aquest cas davant el CAI Saragossa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut