Local

Carmona: “L’Inter és un equip perillós”

L’entrenador del Barça Alusport assegura que els madrilenys tenen molt de talent individual i que això els obligarà a estar molt concentrats en defensa

Marc Carmona és conscient de la importància del partit d’aquest dissabte a la pista de l’Inter Movistar. El tècnic blaugrana vol seguir sumant punts a la Lliga per continuar al capdavant de la classificació, i, tot i la irregularitat dels madrilenys, els considera un rival perillós: “Sabem que serà un partit molt difícil. Han incorporat tres jugadors al mercat d'hivern i tenen nous sistemes de joc. És un equip que està intentant trobar-se a si mateix. Això sempre costa però també és cert que, de tant en tant, han fet grans partits. És un equip perillós perquè té molt de talent i algun dia els han de començar a sortir les coses”.

Segons el tècnic del Barça Alusport, la clau per afrontar bé aquest duel serà “defensar bé”. “Ells intenten atacar bé col·lectivament, objectiu que aconsegueixen a estones, però sempre s'ha de tenir en compte el seu gran talent individual. Això exigeix responsabilitat en la defensa de l'un contra un i del quatre contra quatre. És un equip que, si no estem bé, ens pot guanyar”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Més notícies aquí