Carmona: “L’Inter és un equip perillós”

Carmona: “L’Inter és un equip perillós”

L’entrenador del Barça Alusport assegura que els madrilenys tenen molt de talent individual i que això els obligarà a estar molt concentrats en defensa

Marc Carmona és conscient de la importància del partit d’aquest dissabte a la pista de l’Inter Movistar. El tècnic blaugrana vol seguir sumant punts a la Lliga per continuar al capdavant de la classificació, i, tot i la irregularitat dels madrilenys, els considera un rival perillós: “Sabem que serà un partit molt difícil. Han incorporat tres jugadors al mercat d'hivern i tenen nous sistemes de joc. És un equip que està intentant trobar-se a si mateix. Això sempre costa però també és cert que, de tant en tant, han fet grans partits. És un equip perillós perquè té molt de talent i algun dia els han de començar a sortir les coses”.

Segons el tècnic del Barça Alusport, la clau per afrontar bé aquest duel serà “defensar bé”. “Ells intenten atacar bé col·lectivament, objectiu que aconsegueixen a estones, però sempre s'ha de tenir en compte el seu gran talent individual. Això exigeix responsabilitat en la defensa de l'un contra un i del quatre contra quatre. És un equip que, si no estem bé, ens pot guanyar”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut