El Barça d’handbol, a Dinamarca

El Barça d’handbol, a Dinamarca

Els blaugranes busquen un triomf a Silkeborg per prendre la revenja de la derrota de l’any passat a Copenhaguen

El Barça Intersport torna diumenge a terres daneses per disputar l’anada de vuitens de final de Champions d’handbol. Deu han estat les visites de l’handbol a Dinamarca, i la darrera va ser una derrota davant l’AG Copenhaguen

Volen prendre la revenja

Als quarts de final de la Champions d’handbol de la temporada passada, al FC Barcelona li va correspondre l’AG Copenhaguen danès. En el partit d’anada, que va ser la darrera visita dels de Pascual a Dinamarca, els blaugranes van caure per 29 a 23.

A la tornada els blaugranes van superar els danesos dels exblaugranes Mikkel Hansen i Kasper Hvidt per 36 a 33 al Palau. Un triomf insuficient per assolir la Final a Quatre de la Champions.

Els homes de Pascual aspiren a esborrar aquest mal record a Dinamarca davant el Bjerringbro-Silkeborg i guanyar en un país on sempre ha estat complicat fer-ho.

Deu visites a Dinamarca

El FC Barcelona d’handbol, en partits oficials, ha jugat deu vegades a Dinamarca amb un balanç de quatre triomfs, tres empats i tres derrotes. El partit de diumenge serà el primer davant el Bjerringbro-Silkeborg en competició oficial.

La primera visita blaugrana a Dinamarca va ser a la temporada 1980/81 davant l’Aarhus, a vuitens de final de la Copa d’Europa. En aquella ocasió els blaugranes van empatar a 18. En els darrers anys, el GOG Gudme, el Kolding i l’AG Copenhaguen han estat els rivals danesos del Barça d’handbol.

Un triomf i una derrota amb el Gudme, un empat amb el Kolding i la derrota amb el Copenhaguen ha estat el balanç del Barça d’handbol a Dinamarca en els darrers anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut