HC Quevert, darrer rival a la darrera jornada de la fase regular de la Lliga Europea

HC Quevert, darrer rival a la darrera jornada de la fase regular de la Lliga Europea

Els francesos visiten el Palau sense cap opció de classificació Els blaugranes ja van guanyar a França (2-5) Serà el segon partit que dirigeix Ricard Muñoz com a primer entrenador

El FC Barcelona disputa aquesta nit (21.00 hores / Barça TV) el darrer partit de l'última jornada de la fase regular del grup A de la Lliga Europea. Els blaugranes, líders amb un punt d’avantatge sobre l’Igualada, esperen tancar aquesta nit davant de l’HC Quevert la seva classificació com a primers, fet que els atorgaria l’avantatge de pista en l'encreuament de quarts de final. El rival serà el Valdagno italià o el Liceo, malgrat que els gallecs són ara mateix els que tenen més números.

Com arriba el FC Barcelona

Només una baixa té l’equip de Ricard Muñoz. Es tracta de la ja coneguda de Pablo Álvarez. L’argentí, recordem-ho, va caure lesionat als quarts de final de la passada edició de la Copa del Rei davant l’Igualada, i malgrat haver jugat infiltrat davant del CE Vendrell, va haver d’aturar-se i començar un tractament conservador amb un únic objectiu: restablir la seva espatlla per poder jugar l’enfrontament de quarts de final de la Lliga Europea.

Ricard Muñoz, però, avisa que els equips amb poca pressió són sempre més perillosos: “Quan un equip no té aquesta pressió de continuar és quan treu el millor de si. Hem d’estar molt conscienciats, com si fos una final.”

Esportivament parlant, el nou entrenador ha introduït alguna variant als entrenaments i s’està treballant força i amb molta intensitat. Els jugadors, ahir Sergi Miras ho admetia, són plenament conscients que el matx contra el Quevert francès és vital: “Hem de jugar amb molta intensitat i intentar avançar-nos al marcador quan puguem per tal d’aconseguir la primera plaça del grup per poder tenir la tornada de quarts al Palau amb la nostra afició.”

El rival

El conjunt francès ha estat una de les sorpreses de la competició. L’hoquei rodat del país veí ha fet un pas endavant cap al professionalisme i ha optat per jugadors que jugaven a l’OK Lliga. Això els ha fet més forts i competitius. Va ser l’exemple del Quevert a la primera jornada de la Lliga Europea. La seva victòria a la complicada pista del Candelaria va ser un avís per a tothom.

El 24 de novembre el FC Barcelona va visitar la bonica localitat de Quevert per enfrontar-se a l’equip local. Per a ells va ser una autèntica festa rebre un equipàs com el Barça, però van acabar perdent 2-5 en un partit dominat de principi a fi pels homes de Gaby Cairo, llavors encara primer entrenador del conjunt barcelonista.

A l’equip francès, fundat l’any 1987 i entrenat per Stéphane Liscoët, hi destaca un bloc de jugadors francesos, la majoria internacionals, i la presència d’un català, Tomàs, i d’un argentí, Burgoa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut