Local

Barça Intersport: A Silkeborg mirant a Colònia

El Barça d’handbol té davant el Bjerringbro-Silkeborg el primer gran pas per arribar a la Final a Quatre de Colònia

Diumenge a les 17h, primer gran pas per als homes de Xavi Pascual en el camí cap a la Final a Quatre. A Silkeborg tenen l’anada de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League, i es trobaran amb un equip que és la base de la selecció danesa, sotscampiona del món.

Amb tot i tothom

Els blaugranes arriben a la cita de l’anada de vuitens amb tota la plantilla a la disposició de Xavi Pascual i realitzant una temporada que, pel que fa als resultats, està fregant la perfecció.

El Barça Intersport va finalitzar en primer lloc del Grup D amb nou triomfs i una derrota, per un gol, a Berlín. Aquest primer lloc va fer que els blaugranes s’emparellessin amb el danesos, quarts del grup C, en el sorteig que es va celebrar a Viena.

Després rotar diversos jugadors del primer equip durant els partits de Lliga previs a la Champions, els blaugranes entren a la fase decisiva d’Europa que s’inicia avui a Dinamarca.

Rival de gran nivell

El Bjerringbro-Silkeborg va arribar a la Champions en condició de sotscampió de la lliga Danesa i ocupant la plaça de l’AG Copenhaguen. Quarts del Grup C de la primera fase, presenten un equip de gran qualitat tècnica.

Destaquen tres homes al seu equip: el primer, el central Rasmus Lauge, cervell de l’equip i jugador que s’incorporarà la propera temporada al THW Kiel alemany. El segon, el veterà Kasper Nielsen, que, amb 37 anys, continua mostrant el seu talent a Silkeborg. El tercer, el pivot Henrik Toft Hansen, un home perillós als 6 metres.

Els dos estilets ofensius dels homes entrenats per Casten Albrektsen són Mortensen, amb 48 gols a Europa, i Jorgesen, amb 39. És un equip que està situat al segon lloc de la Lliga danesa, al darrere del Kolding.

Més notícies aquí