Triomf del Barça Regal UNES davant l’ADEMI Tenerife (57-37)

El Barça Regal UNES es va imposar aquest cap setmana a l'ADEMI Tenerife, que en el partit del mes de novembre passat va aconseguir la victòria per només un punt.

Amb la lliçó ben apresa després de la derrota de la setmana passada contra el Deporte Integra Alcorcón, els locals volien regalar a la seva afició una victòria en el seu últim partit a casa aquesta temporada.

Inici solvent

Els locals van començar amb molta força, marcant distàncies des d'un principi amb un parcial de 18 a 7 als set minuts. Amb un joc ràpid, una defensa bastant ajustada i cercant bones opcions de tir, el primer quart va finalitzar amb un marcador favorable de 19-9.

Al segon quart, el Barça Regal UNES va continuar fent bons contraatacs, tot i que el fet de fallar-ne alguns va impedir augmentar les distàncies. Amb un parcial de 12-4 en vuit minuts, els locals van aconseguir consolidar un bon marge al marcador, tot i que els errors en algunes passades van permetre al Tenerife trobar bones opcions de tir i contraatacs fàcils. El quart va acabar amb un resultat de 35-15.

Partit sota control

Al tercer quart el Barça Regal UNES va intentar mantenir el nivell, però va fallar moltes passades i contraatacs fàcils, a més de no poder desfer-se de la tímida pressió dels visitants. Tot i això, els errors del Tenerife als tirs lliures van permetre mantenir la distància al marcador, que en finalitzar el tercer quart era de 45-24.

A l'últim quart, els locals no semblaven mantenir la pressió defensiva i es repetien errors a les passades i contraatacs. Malgrat tot, la victòria mai va perillar i el Barça Regal UNES es va imposar per 57-37 i va aconseguir una darrera victòria a casa.

Alumnes de Sabadell descobreixen el bàsquet en cadira de rodes

L'últim partit del Barça Regal UNES al Pavelló Juan Carlos Navarro aquesta temporada ha comptat amb la presència al públic de gairebé 200 persones entre alumnes, pares, mares i professors de l'Escola del Sol, de Sabadell.

En el marc de les activitats del Flaix Cultural que l'escola realitza cada any, enguany dedicat a la diversitat funcional, els nens i nenes han gaudit del seu primer partit de bàsquet en cadira de rodes, per tal d'acostar-se a l'àmbit de l'esport inclusiu.

Els nens i nenes han pogut conèixer els jugadors del Barça Regal UNES i s'han fet una foto amb tot l'equip.