Carmona veu “molt difícil” que l’eliminatòria es decideixi al Palau

Carmona veu “molt difícil” que l’eliminatòria es decideixi al Palau

El segon partit contra l’Inter en tres dies es presenta igualat com sempre Els blaugranes volen jugar amb cap i tractar de decidir el pas a la gran final a Alcalá Carmona destaca la feina del vestidor per superar totes les adversitats en forma de lesions

Marc Carmona està tranquil. L’equip està en un gran moment de forma i resultats, malgrat arrossegar sempre alguna baixa. Això, però, ja no és cap novetat. Malgrat els constants contratemps en forma de lesions, el tècnic del FC Barcelona Alusport destaca la feina d’un vestidor que s’està sabent sobreposar a tot: “Seguim amb les dues baixes definides d’Aicardo i Ari. La bona notícia és que després del partit de l’altre dia no vam perdre ningú. És el que hi ha. En aquest sentit, el vestidor està fent molt bona feina: estem superant moltes adversitats sense ser-hi tots”.

Pel que fa a l’eliminatòria de Copa del Rei davant l’Inter Movistar, el tècnic deixa clar que no creu que es decideixi al partit d’anada que es jugarà al Palau: “El partit és difícil. És un equip amb jugadors de molt talent. Ja ho sabíem d’abans de jugar dissabte passat i de cara a demà no canvia res. Penso que com la temporada passada és molt difícil que l’eliminatòria es decideixi al partit d’anada. El més lògic és que tot es decideixi allà. El lògic és que hi hagi un marcador ajustat i que es decideixi allà”.

Competicions diferents

"No afecta en res el fet de guanyar en Lliga allà. Són competicions diferents, ja ens va passar amb el Saragossa a la Lliga i després a la Copa d’Espanya. El que faci millor les coses, normalment s’endurà l’eliminatòria”, afirma l’entrenador barcelonista".

No canvia res

Pel que fa a l’empat d’El Pozo a la pista de Burela, Marc Carmona assegura que res ha canviat: “Som líders igual que la setmana anterior. Teníem partits molt complicats: Segovia, Inter, Puertollano i El Pozo..., i la idea sempre havia estat la de tractar d’arribar a Múrcia depenent de nosaltres, en el sentit que si guanyem allà sortíem líders. Des d’aquest punt de vista mantenim aquest objectiu. Veurem si som capaços de mantenir-ho fins al partit que jugarem a casa seva”.

La temporada passada, una bona referència

“Crec que la referència de la temporada passada és bona. L’any passat vam guanyar 3-1, amb un partit molt igualat, marcant el tercer gol al final i amb una jugada de rebot. Amb el 2-1 i el 3-1, l'Inter no va treure porter-jugador, perquè et jugues molt en aquest tipus de partits. Penso que les decisions arriscades són per a la segona part d’aquesta eliminatòria, demà és juga la primera. Demà és un partit de tranquil·litat. Repeteixo, veig molt difícil que demà hi hagi un marcador, per a qualsevol dels dos, massa definitiu”, diu l’entrenador del Barça Alusport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut