Èxits al campionat júnior d’atletisme en pista coberta

El FC Barcelona obté vuit medalles al campionat espanyol d’atletisme de categoria júnior en pista coberta

Els atletes del Barça han tornat a Barcelona amb vuit medalles després de la disputa, el cap de setmana passat a Antequera, del campionat d’Espanya júnior.

Els ors

Dues medalles d’or van obtenir les atletes blaugrana. Cristina Lara, als 200 m, va pujar a dalt de tot del podi amb un temps de 24.46, que és l’actual rècord dels campionats.

Per la seva part, la blaugrana Ingrid Pino es va imposar a la prova dels 1.500 m amb un temps de 4.50.22.

Els argents

Tres medalles d’argent van ser per a les atletes del FC Barcelona a l’estatal júnior. En 200 m l’argent va ser per a la blaugrana Laura Hernández. En 400 m va penjar-se l’argent la blaugrana Paulette Rodríguez.

Als 800 m va ser la migfondista del FC Barcelona Martina Rodríguez qui va pujar al segon lloc del podi.

Els bronzes

Tres també van ser els atletes del Barça que van assolir medalles de bronze. Al concurs de perxa el bronze se’l va endur el blaugrana Marc Vela.

Un altre jove atleta de l’equip masculí del FC Barcelona, Borja Zorrilla, va ser tercer als 200 m, i als 1.500 m femenins l’atleta blaugrana que va pujar al podi va ser Marina Guerrero.