El Barça Intersport, ambició màxima a la Lliga Asobal

El Barça Intersport, ambició màxima a la Lliga Asobal

Els blaugranes aparquen la Champions per concentrar-se en el partit davant l’Osca, clau per seguir sumant a la Lliga

Entre els dos partits de vuitens de final de Champions davant el Bjerringbro-Silkeborg, el Barça Intersport afronta dimecres a les 21 h i al Palau Blaugrana la jornada 23 de l’Asobal davant el BM Osca. Els blaugranes volen continuar invictes a la Lliga i no pensar en el partit de tornada de diumenge de Champions

Centrats en la Lliga

El partit davant l’Osca està situat abans de la tornada de vuitens de Champions, diumenge al Palau Blaugrana, contra el Bjerringbro-Silkeborg. Aquest fet podria afectar l’actitud dels blaugranes, però res més lluny de la realitat.

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ja va avançar, a la roda de premsa prèvia, que posaria sobre el parquet del Palau el millor equip que pugui, segons l’estat físic d’alguns jugadors, i que els dos punts d’avui són vitals per assolir la Lliga.

El FC Barcelona Intersport domina l’Asobal amb 22 triomfs en 22 partits i gaudeix de cinc punts d’avantatge sobre el segon classificat, el BM Atlètic de Madrid.

Un equip amb formació blaugrana

El BM Osca és el setè classificat de la Lliga, a la segona temporada dels de l’Alt Aragó a l’Asobal. Entrenats per José Nolasco, els d’Osca presenten un equip en què diversos dels seus jugadors clau han sorgit de l’handbol formatiu blaugrana.

Quatre són els jugadors sorgits de la base blaugrana que formen part dels sistemes de Nolasco. L’extrem Joan Saubich, amb 124 gols, és el quart màxim golejador de l’Asobal i està realitzant una gran temporada a l’Osca.

El porter Rodrigo Corrales, cedit a l’entitat aragonesa, el central Álvaro Ruiz i el jove Lucas Abadía completen la nòmina de jugadors formats a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut