Eusebio va explicar a vuitenta joves els valors del futbol

Eusebio va explicar a vuitenta joves els valors del futbol

L’entrenador del Barça B va fer una xerrada adreçada a joves esportistes a Vilafranca del Penedès en què els va parlar de superació, la necessitat de prendre decisions i valors

Eusebio Sacristán, entrenador del Barça B, va conduir el taller ‘Enganxa't a l'esport’ a una vuitantena de joves futbolistes de la Fundació Atlètic Vilafranca i del CE Espirall. En una jornada organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilafranca, Eusebio els va parlar sobre la importància de jugar, de tenir altres aficions a part del futbol i de tenir capacitat de sentit crític.

Superar moments d’adversitat

A partir de diferents vídeos, l’entrenador blaugrana va plantejar-los algunes qüestions relacionades sobre la superació de dificultats i de la necessitat de tenir un criteri propi a l'hora de prendre decisions.

La jornada, que també va comptar amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Vilafranca, va continuar amb una taula rodona que es va fer al Vinseum, en què van participar la regidora d'Esports de Vilafranca, Emília Torres, i el tècnic de prevenció de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Otger Amataller.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut