Jordi Alba, una garantia al lateral esquerre

Jordi Alba, una garantia al lateral esquerre

Ha disputat un total de 35 partits amb el primer equip, la majoria dels quals com a titular Format a les categories inferiors del Club, no ha requerit període d’adaptació

Jordi Alba celebra aquest dijous el seu 24è aniversari havent assolit una fita complicadíssima: ser una de les peces clau del millor Barça de la història. Incorporat aquest darrer estiu per reforçar una posició malmesa per la malaltia d’Abidal i les lesions d’Adriano, el ‘18’ blaugrana s’ha guanyat en pocs mesos la confiança del Camp Nou i de tota l’afició culer. En set mesos, i després d’haver participat a l’Eurocopa i als Jocs Olímpics, ha jugat un total de 35 partits, 32 dels quals com a titular.

Cinc gols

Al jugador de l’Hospitalet no li ha calgut temps d’adaptació. El seu pas pel planter del Club, abans de fitxar pel Cornellà i acabar jugant al València, l’ha servit per compenetrar-se a les mil meravelles amb els seus nous companys d’enguany. La millor mostra d’aquest encaix perfecte a l’equip és la seva entesa amb Iniesta a la banda esquerra, i també els seus cinc gols fins ara: dos a la Lliga (Deportivo i Celta), dos a Europa (Celtic i AC Milan) i un a la Copa (Madrid).

Un fix en els partits grans

La vertadera importància d’Alba ha quedat demostrada amb la seva participació en els compromisos més importants del curs. Veloç i profund, Alba ha estat titular en cinc dels sis duels contra el Madrid, en els dos contra l’AC Milan i també en els duels més exigents a la Lliga (Atlètic de Madrid, Màlaga o València). Tota una garantia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut