Ricard Muñoz admet que “hi ha hagut una progressió en el joc, però no és cap dinàmica”

Ricard Muñoz admet que “hi ha hagut una progressió en el joc, però no és cap dinàmica”

L’equip juga aquest divendres a Vilanova, una pista històricament complicada Els de Ricard Muñoz no poden perdre més punts respecte al Liceo La temporada passada van empatar (2-2) a les Casernes

La secció d’hoquei patins del FC Barcelona comença a entrar en un clima de tranquil·litat que li mancava en setmanes anteriors. La marxa del fins llavors primer entrenador Gaby Cairo i el relleu a càrrec del que havia estat el seu segon, Ricard Muñoz, va provocar canvis en la dinàmica del grup. Aquests canvis, malgrat que només s’han disputat dos partits amb el nou tècnic, es comencen a notar.

Ricard Muñoz, però, és molt caut i no vol parlar d’una dinàmica diferent encara, ja que és molt aviat: “No es pot parlar encara d’una dinàmica. Sí que és cert que hem jugat dos partits en què hi ha hagut una progressió en el nostre joc, però davant el Vilanova caldrà ser molt conseqüents amb la importància del rival i amb la feina feta fins ara”.

Una pista històricament complicada

El FC Barcelona no guanya a Vilanova des del 3 de desembre de l’any 2010, en què es van imposar per 1 a 3, amb gols de Borregán, Torra i Panadero. Per al conjunt local va marcar Ferrer.

En aquest sentit, i sabedor del que es pot trobar l’equip blaugrana a les Casernes, Ricard Muñoz avisa: “Vilanova és una pista històricament complicada per a tots els equips i per al Barça en particular. La temporada anterior no vam ser capaços de guanyar i demà segur que tornarà a ser complicat”.

De l’equip verd-i-blanc, el tècnic barcelonista destaca que està molt ben armat i que és força ofensiu: “Ells són un equip molt fort a casa, amb un estil de joc molt marcat en posicions interiors, amb bons atacants en zona de tres quarts de pista i que tenen una bona arribada a porteria ja que son molt ofensius”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut